Skip to the content

Osim pješačenja i brdskog biciklizma Park Fortica moguće je obići i terenskim vozilom a posebna ponuda je uspon na planinu Velež (1897 m.n.v.) Ovaj cjelodnevni izlet uključuje posjetu bivšem podzemnom vojnom kompleksu koji se nalazi na vrhu planine odakle se pruža nezaboravan pogled na sve planine Hercegovine, ušće rijeke Neretve u jadransko more i obližnje otoke.

Opis usluge

MTB BICIKLA

Dnevni najam bicikala i opreme, za brdski biciklizam. Cijena uključuje prevoz bicikala do željene lokacije u Mostaru. Na raspolaganju je 5 bicikala.

30,00 BAM

E-BIKE

Dnevni najam električnih bicikala i opreme, za brdski biciklizam. Cijena uključuje prevoz bicikala do željene lokacije u Mostaru. Na raspolaganju su 2 bicikla.

50,00 BAM

ORGANIZOVANE TURE

Poludnevne ture u okolici Mostara sa lokalnim prevozom po potrebi. Cijena je iskazana po osobi a uključuje organizaciju ture, prevoz i usluge vodiča.

15,00 BAM

MOUNTAIN DŽIP SAFARI

Cjelodnevni izlet džipom na planinu Velež (1897 m.n.m.) uz obilazak austrougarskih utvrđenja i ruševina vojnog objekta na vrhu. Sa vrha se mogu vidjeti sve planine Hercegovine a pruža se predivan pogled na dolinu Neretve te Mostar i okolinu. Također pri dobroj vidljivosti moguće je vidjeti jadransko more i ušće Neretve. Cijena je iskazana po osobi uključuje prevoz, usluge vodiča, osvježenje i korištenje dvogleda, a minimalan broj osoba je 4.

100,00 BAM

Zimsko

Radno vrijeme

U periodu zimskog računanja vremena ZIP LINE će raditi samo danima vikenda od 10h do 17h ako su vremenski uslovi povoljni.

Za sve koji dolaze van Mostara poželjna je rezervacija.