Skip to the content

Spuštanje užetom niz 30 m visoku liticu predstavlja jako uzbudljivo iskustvo koje potpuno nadziru naši iskusni instruktori a vaš zadatak je samo da pratite njihove upute i uživate. U pravilu se izvodi u kombinaciji sa ZIP LINE uslugom, ali može se organizovati i kao posebna usluga.

ZIP Line usluge

Opis usluge

DJEČIJI ZIP LINE

Zip line dužine 20m isključivo za djecu uzrasta do 10 godina. Lokacija je pristupačna tako da roditelji mogu posmatrati ili po želji/potrebi pridržavati dijete dok se spušta. Cijena uključuje tri spuštanja sa korištenjem opreme i asistenciju dva instruktora.

5,00 BAM

MALI ZIP LINE

Zip line dužine 50m pogodan za sve (djecu i odrasle) koji mogu samostalno da se spuštaju i upravljaju ručnom kočnicom. Cijena uključuje dva spuštanja sa korištenjem opreme i asistenciju dva instruktora.

10,00 BAM

VELIKI ZIP LINE

Veliki zip line ima dvije sajle dužine 570 i 450m i namjenjen je za punoljetne osobe težine od 50 do 110kg. Maloljetne osobe mogu koristiti zip line isključivo uz saglasnost roditelja. Cijena uključuje kratku obuku, po jedno spuštanje na obe sajle sa korištenjem opreme, asistenciju tri instruktora, te prevoz do polazne tačke.

40,00 BAM

ZIP LINE TANDEM

Za osobe težine manje od 50kg i za one koji ne žele samostalno da se spuštaju, organizujemo tandem spuštanje sa našim osobljem na velikom zip line. Cijena uključuje kratku obuku, po jedno spuštanje na obe sajle sa korištenjem opreme, asistenciju četiri instruktora, te prevoz do polazne tačke.

50,00 BAM

ABSEIL (RAPPEL)

Spuštanje užetom niz stijenu visine 30m, namjenjeno za punoljetne osobe težine do 110kg. Maloljetne osobe mogu koristiti abseil isključivo uz saglasnost roditelja. Cijena uključuje kratku obuku, spuštanje užetom uz korištenje opreme i asistenciju dva instruktora a u pravilu se izvodi nakon spuštanja niz Zip line, tako da se cijena kombinuje sa uslugom velikog zip line.

10,00 BAM

Zimsko

Radno vrijeme

U periodu zimskog računanja vremena ZIP LINE će raditi samo danima vikenda od 10h do 17h ako su vremenski uslovi povoljni.

Za sve koji dolaze van Mostara poželjna je rezervacija.