Skip to the content

Posebna ponuda za grupe (team building program) "SVE ZA 5"

SVE ZA 5

Ako ste grupa od 5 ili više osoba i želite da osjetite adrenalin onda za vas imamo posebnu ponudu "SVE ZA 5" u kojoj smo kombinovali sve naše aktivnosti u jedno nezaboravno iskustvo.

Start aktivnosti je u planinskom domu Fortica gdje dobijate detaljne informacije a prva od aktivnosti je zipline dužine 570m. Zatim slijedi spuštanje užetom niz stijenu visine 30m (abseil) uz pomoć naših instruktora. Nakon kraćeg pješačenja dolazimo u podnožje litice odakle počinje uspon osiguranom rutom sa penjalicama i sajlom (Via Ferata) visine 70m, te prelazak preko visećeg mosta uz nezaboravan pogled na Grad Mostar. Uspon se može uraditi i lakšom rutom od 30m visine (Đavolje stepenice).

Poslije adrenalinskih uzbuđenja uslijedit će mali predah uz pješačenje i obilazak utvrda iz II svjetskog rata te ostataka žičare koja je povezivala grad sa ovim uzvišenjem.

Na kraju vas čeka povratak sa zipline dužine 430m i prevoz džipom do planinskog doma gdje se po želji možete osvježiti domaćim sokovima i hranom.

Cijena ponude iznosi 55KM bez uključene hrane i pića.

O autoru

ZIP Line team

ZIP Line team

Brdsko-biciklističko udruženje MTBA iz Mostara osnovano je u maju 2014. godine sa ciljem promocije brdskog biciklizma, zdravog života, sporta općenito te unapređenja turističke ponude i promocije prirodnih ljepota BiH.

Sjedište udruženja

Tekija 73A 
88105 Mostar
Bosna i Hercegovina

Tel: +387-61-175-762

E-mail: info@zipline.ba

Zimsko

Radno vrijeme

U periodu zimskog računanja vremena ZIP LINE će raditi samo danima vikenda od 10h do 17h ako su vremenski uslovi povoljni.

Za sve koji dolaze van Mostara poželjna je rezervacija.